Тарасівський ЗДО "Світлячок"
Херсонський район Херсонської області

День птахів

1 квітня міжнародною спільнотою відзначається день птахів. З метою виховання любові до рідної природи, дбайливого ставлення до неї, бажання допомагати пернатим друзям, у середній групі «Совенята» проведено тематичний день, присвячений Міжнародному дню птахів.
rn     Впродовж дня вихователями було проведено  тематичне комплексне заняття із зображувальної діяльності на тему: «Птахи – наші друзі», літературно-спортивне дозвілля «Птахів закликаю із теплого краю»,  дидактичні ігри: «Птахи перелітні і ті, що зимують», «Де хто живе?», «Що це за птах?», «Розкажи про птахів України» , музично-дидактичні ігри: «Впізнай за голосом», «Пташина мелодія», рухливі ігри: «Горобці-стрибунці», «Пташки і кіт», прогулянка-милування в природі: спостереження за різними видами птахів. До святкування долучились і батьки вихованців – прийняли участь у виставці малюнків «Пернаті друзі», змайстрували шпаківні для пернатих друзів.

     Результатом проведення тематичного дня, присвяченого Міжнародному дню птахів, є не лише поповнення знань дітей про пернатих, а головне - формування у них бажання берегти і примножувати природне довкілля рідного краю.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *