Тарасівський ЗДО "Світлячок"
Херсонський район Херсонської області

Благодійна акція "Добродар" (Марійка Сахно)

Шановна батьківська громадо!

 

Вся Україна зараз долучилася до збору коштів для нашої маленької землячки Марійки Сахно, в якої діагностовано рідкісне захворювання – спінальна м’язова атрофія Вердніга-Гофмана першого типу.

Культурно-мистецька спільнота Херсонщини неодноразово об’єднувалась для добрих і благодійних справ. І цього разу ми також не можемо стояти осторонь цієї біди, яка спіткала молоду родину з м.Таврійська.

Тож Херсонський обласний Центр народної творчості оголошує обласну культурно-мистецьку благодійну акцію «ДоброДар».

На першому етапі акції обласний Центр народної творчості проводить збір новорічно-різдвяних сувенірних виробів, виготовлених руками майстрів вашого району, громади, міста чи села, закладу культури чи освіти.

Це можуть бути декоративні ялинки, ялинкові прикраси, статуетки та підвіски у вигляді бичка – символа року, різного роду обереги, ляльки-мотанки, дідухи та інші рукотвори, головне щоб вони мали художню цінність та презентаційний вигляд.

На другому етапі акції надані вироби декоративного мистецтва будуть реалізовані протягом грудня в групі ОЦНТ «Культура – це ми!» (https://www.facebook.com/groups/348675059743274), на відкритті обласної Різдвяно-новорічної виставки «Місяцелік» у Світлиці ОЦНТ, на інших святкових заходах та групах у Facebook.

Пропонуємо і вам долучитись до заходу, направленому на допомогу Марійці Сахно або переказати кошти на її рахунок. Для підсумків обласної благодійної акції «ДоброДар» просимо вас надсилати фото чеків ваших переказів, так ми будемо мати загальну картину нашої з вами спільної праці.

Тож відгукніться на наш заклик, майстри народного мистецтва, колеги та просто небайдужі люди, надайте до ОЦНТ свої творчі роботи, або придбайте у майстринь дарунок для своїх рідних і тим самим зробіть свій внесок у добру і благородну справу.

Будемо сподіватись, гарна справа, яку ми з вами задумали, знайде відгук у серцях добрих людей і врятує маленьке життя і здоров’я дитині. І перефразовуючи слова відомої щедрівки хочеться сказати: «Добрі люди - на здоров’я...»

Збір виробів буде проходити з 1 по 15 грудня 2020р. за адресою ОЦНТ: м.Херсон, пр-т Ушакова, 16, каб.№10.

Висвітлення ходу акції буде здійснюватися у засобах масової інформації, на сайті ОЦНТ та на інших Інтернет-ресурсах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *